Verksamhetschef till IF – Branschföreningen inom Teknisk Isolering!

Verksamhetschef till IF – Branschföreningen inom Teknisk Isolering!

Är du en driven, engagerad och teknisk intresserad person?

Gillar du att verka inom en miljö där du får påverka och bidra till att utveckla en hel bransch? Vi söker nu en Verksamhetschef som vill fortsätta att driva den hållbara utvecklingen av IF:s verksamhet framåt. Välkommen att söka tjänsten!

Om rollen som Verksamhetschef hos IF

IF är en medlemsägd organisation som har till uppgift att belysa de viktigaste frågorna kring smarta, ekonomiska och energieffektiva byggnader. IF stödjer och vidareutbildar sina medlemsföretag samt marknadsför branschen mot myndigheter, konsulter och andra organisationer.

Som Verksamhetschef kommer du bland annat att ansvara för:

  • Leda IF-SKOLAN som är en viktig del av branschens hållbara kompetensförsörjning.
  • Representera och företräda IF och dess medlemmar i olika forum.
  • Strategiskt arbete med att utveckla branschstandard för teknisk isolering.
  • Påverkansarbete och lobbying inom den politiska arenan.
  • Inleda, utveckla och förstärka samarbeten med externa partners och intressenter.

Tjänsten är placerad i Stockholm och du rapporterar till styrelsen med styrelseordföranden i spetsen.

Din bakgrund

Vi ser gärna att du har en relevant akademisk utbildning inom bygg, teknik och/eller installation. Du har minst 10 års erfarenhet med dokumenterat goda resultat inom bygg eller närliggande branscher eller organisationer. Kanske arbetar du redan nu inom en verksamhet som samarbetar med IF?

Din personlighet

Vi tror att du är kommunikativ, social och trygg i din framtoning. Du är en prestigelös och närvarande ledare som drivs av sunda värderingar och har god empatisk förmåga. Vi ser att du har ett mycket starkt självledarskap med eget driv och engagemang. Du är strategisk och har förmågan att fånga möjligheter och fatta modiga beslut. Vidare trivs du att verka i en medlemsägd organisation och förstår medlemsföretagens behov.

Har vi väckt ditt intresse?

Commitment Search är vår rekryteringspartner varför du är välkommen att enkelt söka tjänsten på Commitment Search/lediga tjänster.

Sök gärna tjänsten omgående då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kommer att tillsättas så snart det blir rätt matchning mellan IF och kandidat. Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Manne Didehvar på +46 (0)70-962 75 10.

Ansvarig rekryterare
Manne Didehvar
manne.didehvar@commitmentsearch.se
Tel. 070 – 962 75 10